Sate Sedap di Klang

Assalamualaikum WBT ❤️ðŸŒđ

Keluarga i nih hantu sate tau 😜 jadinya kerap jugalah mengorder sate nih, nak cari sate sedap macam dulu2 kat port klang, tak ada dah. Tiba2 adik ada order sate, waaaa bila tengok warnanya gelap macam nih, mesti sedap kan ðŸĪĪ

Bila makan sumpah sedap gilerrr ✋✋ tak tipu.

Terubat juga rindu nak makan sate sedap macam nih, bikin ketagih!! Kuah kacang nya pun diblend lumat tak cair, pastu timun and bawang dia bagi banyak. Tempat lain i order bukan main kedekut bawang betul 😑

I lau order sate mesti 100 cucuk 😜 itu paling min, i sendiri makan boleh sampai 20 cucuk haha.

Saiz Sate King Klang nih just nice tak besar sangat, tak kecil just nice and dagingnya berminyak tak kering. Memang puas hatilah

I share disini sebab sedap, moga rasa sedap itu berkekalan. Maintain kan rasa sedap tu insya allah jauh macam mana pun customer akan cari.

Mereka ada buat delivery during MCO 2.0 nih, korang boleh contact mereka 😉

Comments

Popular posts from this blog

Daging Salai Masak Lemak Ciliapi

Terbaru Nilofa Susu berperisa Mangga, Sedap Ke?

Mee Kari PKP